Jeg arbejder med rådgivning og sparring så du kan afholde dit event med ro i maven. Tilladelser, byggesag, fredninger, sikkerheds-, beredskabs- og pladsplaner er bare nogle af de udfordringer mange foreninger, organisationer og virksomheder støder på under planlægning af et event. Det kan jeg hjælpe dig med.


Siden 2004 har jeg arbejdet, afviklet og dygtiggjort mig i arbejdet omkring events indenfor kultur og i særdeleshed indenfor musikbranchen. Jeg har mange års erfaring i ledelse, og i at lede og afvikle events både i en fast ramme på et spillested, med også ude af huset hvor vilkårene er helt anderledes. Jeg har solid erfaring i at navigere i krydsfeltet mellem kommune, erhverv og foreningsliv.


Jeg har certifikat og års erfaring i event safety og security management, og jeg kan give dit event tryghed i forhold til sikkerhed og crowd safety.


Som konsulent og rådgiver kan jeg hjælpe dig med at realisere store og små events. Jeg kan være med i hele processen fra idégenerering, projektstyring, kontraktforhandling til afviklingen af dit arrangement. Jeg kender lovgivningen, ansøgningsprocessen og alle faldgrubberne. Jeg tør stille de svære spørgsmål, og sikre at du er tryg i afholdelse af dit arrangement.


Har din organisation et ønske om i fremtiden selv at stå med events, kan jeg være med på sidelinjen med sparring og rådgivning således at i efterfølgende selv kan løfte opgaven.


Jeg kan tilknyttes på time basis, eller en mere fast tilknytning til din organisation eller virksomhed.


Du er velkommen til at give mig et kald, også hvis det blot drejer sig om et godt råd.